Eğitim Tesislerimizi Tanıyın

Merkezi Ankara’da bulunan Otizm Vakfı, 2010 yılında kuruldu. Kurucuların tamamına yakını otistik çocuk anne ve babasıdır.Vakfımızın amacı özetle; otistik çocukların her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik bir yaşam ve bakım merkezi kurmak, farklı şehirlerde şubeler veya temsilcilikler açarak otistik bireylerin yaşam boyu desteklenmelerine olanak sağlamak, bu konuda model olup öncülük etmektir.

Zihinle ilgili engel gurupları ve yakınları diğer hiçbir engel gurubu ile kıyaslanamayacak derecede zor bir hayat sürmektedirler.

Otistik çocukların eğitilecekleri, eğlenecekleri, çalışıp üretecekleri, diğer insanlarla kaynaşacakları, sosyal etkinlikler yapacakları, beceriler kazanacakları, yeteneklerini geliştirebilecekleri, barınabilecekleri yapılandırılmış kurumlara büyük bir ihtiyaç bulunmaktadır.

Amacımızı gerçekleştirmek için ilk adımı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının desteği ile attık. Belediyeye ait İncek’te bulunan 3 binada faaliyete başlıyoruz.Burada Spor Eğitim merkezi, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Mesleki Eğitim Kursları açıyoruz.Spor Eğitim Merkezi 24 Haziran 2013 tarihinde Yaz Okulu çalışmaları ile açılmış olup;süreli haftada 5 ve 3 gün ile Hafta sonu 2 gün olarak çalılşmalarına devam etmektedir.Çok kısa bir süre sonra Özel Eğitim ve Mesleki eğitim kurs hizmetleri faaliyete geçecektir.

İletişim ve bilgi edinmek için:

Özel Eğirtim ve Rehabilitasyon Merkezi 0312 460 17 98
Spor Eğitim Merkezi

OTİZM VAKFI İNCEK EĞİTİM TESİSLERİ
8 dönüm üzerine 3 binadan oluşmaktadır.Kapalı alanı 2500 metrekare den fazla olup bahçesinde kauçuk zemin kaplı bir çocuk oyun parkı yine kauçuk zemin kaplı bir basketbol sahası(çok amaçlı spor sahası),üç adet 16 metre kare Çardak, 300 metre kare  meyve bahçesi,6 adet çeşitli ebatta sebze yetiştirme alanı , 180 metre kilitli
taştan imal kapıdan kapıya geçiş yolu mevcuttur.

ADRES:Hacılar Mahallesi 1262 sokak No:11-13-15 İncek mevkii (Fenerbahçe Ankara spor tesisleri) yanı Gölbaşı ANKARA
Yol tarifi: Konya yolundan İncek istikametine döneceksiniz asfalt yoldan hiç ayrılmadan yolunuza devam edin. İleride MİGROS u göreceksiniz. Migros dan itibaren üçüncü trafik ışığına geldiğiniz döner kavşaktan sola döneceksiniz. Vakfımızın ve Fenerbahçe Ankara spor tesislerinin yönlendirici levhalarını göreceksiniz. Vakıf tesisleri FENERBAHÇE spor tesislerinin yanındadır.

A BLOK SPOR EĞİTİM MERKEZİ
Tesislerin en büyük binasına sahiptir.Kapalı alanında Giriş kat büyük salonda temel spor becerileri,masa tenisi odası,balkon da oturma grubu,aile bekleme salonu,mutfak,yemek odası ve veranda,kapalı bisiklet park alanı bulunmaktadır.Alt kat salon bir de fitness kardiyo ekipmanları,salon iki de kas geliştirme makina ve aletleri,salon üç de dinlenmek ve bir şeyler içmek için oturma grubu,öğretmen dolapları,erkek ve bayan soyunma odaları,duşluklar ve tuvaletler,ısı merkezi ve su deposu bulunmaktadır.Üst kat salon da yaşam alanı ve TV bölümü,langırt ve hava hokeyi oyun kısmı,dört adet soyunma odalı ve banyo tuvaletli yatak odaları,büyük bir genel tuvalet,banyo ve çamaşır yıkama odası bulunmaktadır.Bahçe de 16 metre kare çardak,10 adet bank,3 adet piknik masası,350 metre kare kauçuk zeminli basketbol (çok amaçlı spor)sahası vardır.Bu spor sahası yakın bir tarihte ısı yalıtımlı,aydınlatma ve ısıtmalı -her türlü hava şartlarında yaz ve kış kullanılmak üzere- Çelik Konstrüksüyon Çadır ile kaplanacaktır.
Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız.

eb