A.Ü. Ziraat fakültesi Dekanı,Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri ,Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri vakfımızı ziyaret etti.

07.03.2016 Ankara Üniversitesi Ziraat fakültesi Dekanı Gökhan Söylemezoğlu,Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri ,Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri  ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanımız Şafak Uğur hanımefendi Vakfımızı ziyaret ettiler.Önceden planlı ziyarette otistik bireyler ile Tarımsal faaliyetler yapmak için hem Dışkapı da bulunan kampüs, hem Haymana yolu üzerinde bulunan tesislerde çalışmalar yapılabileceği konuşuldu.Proje ortağımız Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığında görevli Akife Nalbantoğlu hanımefendinin destekleri ve misafirperverliği  ile yükümüz daha hafifledi. 21 mart 2016 pazartesi günü fakültede buluşularak ayrıntıları konuşup en kısa zamanda hayata geçirilecek bir proje oluşturulması karar altına alındı.